Verhuizen

Verhuizen

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Het verhuizen van een zorginstelling is per definitie een ingrijpende gebeurtenis. Voor bewoners is het doorgaans een ongewenste verandering van een bestaande situatie. Daarom doen wij er alles aan om de verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen dat doen door de samenwerking met in de zorg gespecialiseerde verhuisbedrijven.

Onze ervaring opgedaan tijdens tientallen verhuizingen, komt elke toekomstige verhuizing ten goede. Wij zijn voorbereid op alles, kennen de valkuilen en weten die voor nieuwe opdrachtgevers te vermijden.

Door ons georganiseerde informatiebijeenkomsten geven de garantie dat bewoners, hun familie en personeel, optimaal worden geïnformeerd. Open en eerlijke communicatie over het verhuisproces, de voorbereidingen en de gang van zaken tijdens de verhuizing, geven rust en het vertrouwen dat het goed zal gaan.

Tijdens de verhuisdagen zijn wij beiden aanwezig. De gedegen voorbereiding en onze daadkrachtige, coördinerende aanwezigheid zijn een garantie voor een geoliede verhuizing.

Pac ’90 (2019)
MENU