HOZO-referenties

HOZO

PAC’90 is al vanaf vóór de start bouw betrokken bij alles wat te maken heeft met de inrichting en verhuizing van de bewoners. Lucie Mur en Liesbeth Poot, twee zeer betrokken dames, zijn in deze periode onze steun en toeverlaat geweest als het ging om adviseren van, en onderhandelen met, leveranciers, het bewaken van het inventarisbudget en het uitzoeken van meubels voor de kantoren, restaurants, recreatiezalen, huiskamers, dagverzorging en de ruimten in het dienstencentrum, waaronder de spreekkamers en de wachtruimte.

Lucie en Liesbeth hebben naar ieders tevredenheid ook het gehele traject van stoffering van de bewonerskamers (“lichte” zorg en kleinschalig wonen) op zich genomen, van het begeleiden van bewoners en familie bij de keuzemogelijkheden van de stoffering tot het offertetraject van leveranciers en stoffeerders.

Toen de verhuizing daar was, bleek het een geoliede machine. De aansturing van de verhuizers, maar ook de begeleiding van de bewoners, familie en medewerkers, was bij Lucie en Liesbeth in goede handen. Alle 86 bewoners en de kantoren en algemene ruimten waren in vier dagen verhuisd. Hun jarenlange ervaring was hierbij duidelijk merkbaar.

PAC’90 heeft ons tot zeer grote tevredenheid een heel breed pakket geboden aan ondersteuning, advisering, uitvoering en bewaking van de inventarisbegroting, waarbij prijs, maar zeker ook kwaliteit en de visie van HOZO op wonen, zorg en welzijn, belangrijke uitgangspunten waren.

 

J.Ricke, directeur bestuurder

Pac ’90 (2019)
MENU