Horizon-referenties

Horizon

Omdat zorgcentrum Horizon kleinschalig is en we bovendien niet jaarlijks verbouwen en verhuizen, hebben wij gebruik gemaakt van PAC’90. Dit bleek een gouden greep.

PAC’90 heeft een ruime ervaring in inrichten en verhuizen. Bovendien hebben zij zeer veel contacten met allerlei leveranciers. Het betekende voor ons dat we ontzorgd werden van een heleboel werk dat niet ons dagelijks werk is. Wij konden ons blijven concentreren op ons eigen werk.

Toch was het niet zo dat alles uit handen werd genomen. Wij bleven zelf de ultieme besluiten nemen. PAC’90 kan erg goed luisteren naar visie en opvattingen van de klant zodat alles wat zij ondernamen paste in ons beeld en in de afgesproken opdracht.

PAC’90 heeft niet alleen ruime ervaring maar is ook uitermate deskundig in het maken van plannen en het uitvoeren daarvan. Verhuisplannen liepen in de uitvoering daarvan dan ook letterlijk keurig op rolletjes. Dit betekende dat het verhuizen van onze bewoners ook goed, zorgvuldig en veilig is verlopen. Een belangrijk gegeven als het gaat om ouderen en verhuizen.

Daarbij is PAC’90 ook kritisch op kosten. Zowel de kosten die zij zelf maken als de kosten van allerlei verhuisbedrijven en overige leveranciers. Zij zijn ook uitstekend in staat om offertes voor te bereiden opdat wij goed, snel en efficiënt beslissingen konden nemen.

H. Westerink, directeur bestuurder

Pac ’90 (2019)
MENU