Bloemswaard

Bloemswaard

PAC’90 is al van voor de start bouw (april 2012) betrokken bij alles wat te maken heeft met de inrichting en verhuizing van de bewoners. Lucie Mur en Liesbeth Poot, twee zeer betrokken dames, zijn in deze periode onze steun en toeverlaat geweest als het ging om het adviseren van en onderhandelen met leveranciers, het bewaken van het inventarisbudget en het uitzoeken van meubels voor de kantoren, restaurants, recreatiezalen, huiskamers, dagverzorging en de ruimtes in het dienstencentrum, waaronder de spreekkamers en wachtruimte.

Lucie en Liesbeth hebben naar ieders tevredenheid ook het hele traject van stoffering van de bewonerskamers op zich genomen, van het begeleiden van bewoners en familie bij de keuze mogelijkheden van de stoffering tot het offerte traject met leveranciers en stoffeerders.

Toen de verhuizing daar was bleek het een geoliede machine. De aansturing van de verhuizers, maar ook de begeleiding van de bewoners, familie en medewerkers was bij Lucie en Liesbeth in goede handen. Alle 86 bewoners en de kantoren waren binnen 5 dagen verhuisd. Hun jarenlange ervaring was hierbij duidelijk merkbaar.
PAC’90 heeft ons tot zeer grote tevredenheid een heel breed pakket geboden aan ondersteuning, advisering, uitvoering en bewaking van de inventarisbegroting, waarbij prijs, maar zeker ook kwaliteit en de visie van HOZO op wonen, zorg en welzijn, belangrijke uitgangspunten waren. 
Inmiddels zijn we druk bezig met de nieuwbouwplannen voor onze tweede zorginstelling, Parkwijk. Ook voor Parkwijk zullen wij zeker gebruik maken van de kennis en expertise van Lucie en Liesbeth en verheugen we ons weer op een prima samenwerking.

Joke Ricke, directeur-bestuurder HOZO

Een impressie van de inrichting kunt u hier zien.

Pac ’90 (2019)
MENU