Av-zorggroep-referenties

AV Zorggroep

"We hebben de samenwerking met PAC’90 als zeer plezierig en waardevol ervaren. We hebben er veel van geleerd en op sommige momenten met bewondering naar het werk gekeken. Het is in dergelijke intensieve  projecten een geruststelling te mogen vertrouwen op mensen die frequent met het bijltje hakken, die kennis hebben van de laatste ontwikkelingen in de markt van stofferen en meubileren, maar ook een grote affiniteit hebben met de zorgmarkt en haar cliënten.

Wij kijken met veel plezier en goede momenten terug op de samenwerking met PAC’90 en met de kennis van nu zouden we de keuze tot inhuur zonder twijfel weer maken. Dat is vanuit de overtuiging een meer dan goede keuze geweest, temeer we zien dat het ook veel vertrouwen en rust heeft gegeven bij medewerkers, cliënten en hun familie en de cliëntenraad. 

Ons advies is om, met de eindstreep in zicht, niet te besparen op inrichten en de begeleiding van de verhuizing. Kies voor ondersteuning, kies voor mensen die u hierbij veel zorgen uit handen kunnen nemen."

R. van der Veer, manager facilitair bedrijf

Pac ’90 (2019)
MENU